De Studio

Na 4 jaar vele mensen te hebben geholpen in onze oude Studio zijn we door de enorme groei en de populariteit van personal training verhuisd naar onze nieuwe locatie.

Trainen in een privé studio 

Bij StudioPT vinden we dat Personal Training compleet iets anders is dan reguliere fitnesstrainingen. Daarom traint u als sporter bij StudioPT ook in een privé studio en niet in een massale fitnesszaal. Met maximaal 2 Personal Trainers in de Studio kunnen we dan ook de volledige aandacht en focus geven die u als sporter verdient.

Meer trainingsmogelijkheden

Een ander voordeel van Personal Training voor onze trainers is dat we andere materialen kunnen gebruiken dan u wellicht gewend bent.
Door de maximale begeleiding kunnen we ook de technisch moeilijke oefeningen veilig en beheerst uitvoeren. Denk aan Kettle Bells, Battle Ropes en de TRX. Geen idee waar we het over hebben? Wij laten het u graag vrijblijvend een keer ervaren, via de contact pagina mag u altijd een gratis proefles volgen bij ons

Kwaliteit van onze toestellen

StudioPT heeft in Matrix Fitness de ideale partner gevonden in hoogwaardige fitness apparatuur. Wij doen geen concessies wat betreft materialen. U als sporter merkt dat in het gebruiksgemak, ergonomie en de effectiviteit van onze toestellen. Een goed voorbeeld is onze Stair Climber, een cardio apparaat, wat u niet snel ergens anders zult vinden. Heftig effectief en onmisbaar bij Personal Training.

Sauna na de training

Onze sporters mogen gratis gebruik maken van de sauna faciliteiten van Sauna Vital. Ideaal na een zware training! Geniet van de vele faciliteiten die Sauna Vital u biedt, zoals de hamam, rasul, infrarood sauna, whirlpool, stoombad en nog veel meer.