Lifestyle

Naast training en voeding, zijn rust en regelmaat twee belangrijke sleutel woorden voor een gezond leven. Om optimaal te kunnen presteren in uw werk, vrije tijd en sport is het van groot belang dat het lichaam uitgerust is. Om de juiste verhoudingen in het dagelijkse patroon te krijgen, zal de trainer een analyse van voeding, training en dagelijkse werkzaamheden maken. Want ook hierin is het belangrijk om advies op maat te krijgen dat persoonlijk op u gericht is.

Wellness

Bij het nabij gelegen Wellness Vital kun u genieten van uitgebreide wellness faciliteiten, waaronder verschillende massages, Hamam behandelingen en Rasul sessies.

Sauna

Wat dacht u van een heerlijk bezoek aan de sauna of de jacuzzi na een training? Een bezoek aan het uitgebreide sauna complex van het Aparthotel wordt u gratis aangeboden door StudioPT.

Restaurant

In het restaurant van het Aparthotel kunt u een heerlijke gezonde maaltijd bestellen. Uiteraard kunt u na een trainingssessie heerlijk ontspannen in de vernieuwde lounge van het Aparthotel.